Évadzáró-évadnyitó gála a színház előtti téren

2020. augusztus 23. 18:39 | behir

A Békéscsabai Jókai Színház kedden 17 órától tartja évadzáró-évadnyitó gáláját a teátrum előtti téren.

A nyár elején a színház évadzáró ünnepsége a mindannyiunkat fenyegető járvány miatt elmaradt, azonban a teátrum az ősz közeledtével nem szeretnék a közönséget szórakozás nélkül hagyni. A társulat tagjai augusztus 25-én 17 órakor nemcsak lezárják ezt a szokatlan évadot, hanem meg is nyitják az újat, azaz újra gálával várják az érdeklődőket - írja a Jókai színház hivatalos oldala.

Zenés részletek hangzanak el az elmúlt esztendő legnépszerűbb darabjaiból, elismeréseket vehetnek át a társulat tagjai és a háttérmunkában jeleskedők, de a közönség ízelítőt nyújt a bemutatandó produkciókból is. A teátrum munkatársai egy érdekes meglepetéssel is készülnek, de a részletekről azonban majd csak következő héten lebbentik fel a fátylat.

További programok »

Kultúra

Kiadvány erősíti a békéscsabai múzeum új Munkácsy-kiállítását

A számtalan technikai újdonságot felvonultató Munkácsy Mihály – Egy géniusz diadala című kiállításához most egy olyan katalógus készült, amely részletesen mutatja be a kor festőjét, illetve más helyszínek történéseit. A sajtótájékoztató után Gyarmati Gabriella muzeológus és művészettörténész tartott tárlatvezetést.
2020. október 20. 18:22
FEL