Esküvőkiállítás: Minden, ami a nagy naphoz szükséges

2019. január 16. 18:33 | Szendi Rita

Idén már 15. alkalommal rendezik meg az esküvő kiállítást a Csaba Center aulájában, Békéscsabán. A január 18. és 20. között megrendezendő három napos eseményen több, mint harminc kiállító vesz majd részt.

Az érdeklődők a nagy nap tervezéséhez szükséges partnereket és szolgáltatókat kereshetik fel. A résztvevőknek lehetőségük lesz felpróbálni a menyasszonyi ruhákat vagy az öltönyöket, egyeztethetnek az esküvői helyszínekkel foglalkozó cégekkel, valamint felvehetik a kapcsolatot fotósokkal és szépségápolásban jártas szakemberekkel. A szervezők ebben az évben is színpadi bemutatókkal színesítik a programot.

– Mint minden évben, színpadi bemutatókkal, programokkal, menyasszonyi és vőlegény ruhák bemutatásával készülünk. A tavalyi évben egy nagy sikerű drónbemutatót is tartottunk, melyet az idén megismétlünk az egyik fotós kiállítónknak köszönhetően – fogalmazott a Csaba Center marketing munkatársa, Szabóné Németh Tímea.

További programok »

Itthon

A Színészválogatott is játszott Mezőmegyeren, a családi napon

Egész napos rendezvényre várták a megyerieket és a csabaiakat a mezőmegyeri sport komplexumba hétfőn, a kora délelőtti óráktól. Napközben a színpadon Hevesi Imre, Balázs Pali, este Tabáni István énekelt, a nagypályán a Színészválogatott focistái rúgták a bőrlabdát.
2019. augusztus 19. 19:14
FEL