Esküvői szolgáltatók mutatkoztak be a Munkácsy Emlékházban

2023. március 4. 11:57 | Papp Ádám Sándor

Első alkalommal rendezte meg szombaton a Munkácsy Emlékház az esküvői szolgáltatók bemutatóját. Az esemény célja, hogy a házasság előtt álló párok szélesebb körben tájékozódjanak, bizonyos szolgáltatók mit kínálnak számukra a nagy nap közeledtével.

A Munkácsy Emlékházban bemutatkoztak a dekorációval, a tortákkal, a menyasszonyi és vőlegény ruhákkal foglalkozó szakemberek, de vőfély, videós, fotós és dj is várta a házasság előtt álló párokat. Az esemény az esküvői szezon előtt mind a párok, mind a szolgáltatók számára jó lehetőséget nyújtott arra, hogy minden megfelelő legyen a bizonyos nagy napon.

– Különféle tortákat mutatunk be az érdeklődőknek, egyszintes, többszintes tortákat különböző díszítésekkel. Jetty tanácsokkal látja el a fiatal párokat és összerakja a tortákat. A zöld szalonban kóstolóval készültünk, ezáltal komplett ismertetőt kapnak tőlünk – hangsúlyozta Balogh László, a Jetty Choco és a Munkácsy Cukrászda vezetője.

Az eseményt első alkalommal hívták életre a Munkácsy Emlékházban. A szervezők arról is beszéltek, hogy igény szerint a jövőben folytatnák a kezdeményezést.

– Januárban fogalmazodótott meg az ötlet, hogy bemutassuk más oldaláról az emlékházat, úgy, mint esküvői helyszínt. Arra gondoltunk, hogy ezen alkalomból meghívjuk a környékbeli szolgáltatókat, hogy ők is megmutassák azt, mit tudnak kínálni a fiatal párok számára – fogalmazott Laszkó Tímea, a Munkácsy Emlékház vezetője.

A szervezők szombaton 16 óráig várják az érdeklődőket a Munkácsy Emlékházban, ahol amellett, hogy megismerkedhetnek a szolgáltatókkal, megtekinthetik a feldíszített, közkedvelt esküvői fotózási helyszínt, az emlékházat és az Omaszta Parkot.

Galéria

További programok »

Itthon

Nagy Ferenc: Folyamatosan szépülnek a város közterületei

A Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. folyamatosan végzi a közterületek ápolását, hiszen egész éves ütemtervvel rendelkezik, ezt az önkormányzat által meghatározott Közszolgáltatási terv is tartalmazza. Az időjárásnak köszönhetően már februárban elkezdődtek a komolyabb munkálatok.
11:58
FEL