Eredményes Békés megyei szereplés a taekwon-do EB-n

2019. október 15. 14:58 | behir

Az  ITF taekwon-do Európa-bajnokság utolsó napján sem maradt siker nélkül a hat Békés megyei versenyzőt soraiban tudó magyar válogatott.

Már a női erőtörő felnőtt női csapat - soraiban a magyarbánhegyesi Süli Tamarával és Tamás Boglárkával - negyedik helye is mutatta, hogy a csapat versenyszámok további sikereket hozhatnak. Az utolsó napon a férfi csapat erőtörés versenyszámában a magyar válogatott remek teljesítménnyel bronzérmet szerzett. Csak az ezüstérmes Lengyelország és a későbbi győztes Románia csapatai tudták felülmúlni őket.

A sikeres magyar válogatott oszlopos tagja volt a battonyai Rádai Imre. S még egy nagy siker: a legeredményesebb ifjúsági leány versenyzőnek járó díjat a battonyai Barátság SE versenyzője, Mezei Nikolett kapta, aki egyéniben egy arany és egy ezüstérmet szerzett. Az ünneplés méltó befejezése volt a magyar és megyei szempontból eredményes ITF Taekwondo Európa-bajnokságnak! 

 

A sikeres magyar válogatott. Jobbról a második Rádai Imre, battonyai sportoló.

A sikeres magyar válogatott. Jobbról a második Rádai Imre, battonyai sportoló.

További programok »

Sport

F1: Újabb pilótának lett pozitív a koronavírus-tesztje

Lance Stroll közösségi oldalán erősítette meg, hogy a rosszulléte miatt kihagyott Eifel Nagydíjat követően pozitív lett a koronavírus-tesztje. Korábban a Racing Point másik pilótája, Sergio Pérez esett át a fertőzésen, amely miatt két versenyen sem lehetett ott.
2020. október 21. 18:12
FEL