Embert gázolt a vonat Békéscsabán

2024. május 28. 11:11 | behir.hu

A baleset a vasútállomáson történt, ahol egy tolató vonat egy mozdonyvezetőt ütött el.

Elütött egy embert a vonat Békéscsabán, a vasútállomáson – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden délelőtt. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez, amelyhez a mentők is kivonultak. 

Videós összefoglalónkat itt találja:

https://www.facebook.com/share/r/VAyEbBd4U46LrBi3/

Hangai József, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa megkeresésünkre elmondta: a mentésirányítás egy esetkocsit riasztott a helyszínre, valamint indította a szentesi mentőhelikoptert is. A mentők egy férfit súlyos, roncsolt alsó végtagi sérüléssel láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat, rögzítést, fájdalomcsillapítást, infúzió bekötését követően stabil paraméterekkel földi úton szállították kórházba.

A MÁV-csoport kommunikációs igazgatóságától időközben megtudtuk, hogy kedden 10 óra 40 perckor az állomási tolatómozdony egy mozdonyvezetőt ütött el, aki a szolgálati átjárón ment át, az esetet a MÁV és a hatóságok is vizsgálják.

 

Galéria

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
11:45
FEL