Színre fel! Élményfestés Békéscsabán

2020. szeptember 21. 06:03 | Csiffáry Zsuzsanna

Fábián Anna művészeti vezető élményfestés foglalkozásokat indított Békéscsabán. A gyermekeknek tartott programon a kicsik művészi készségeiket fejleszthetik.

Fábián Anna művészeti vezető megkeresésünkre elárulta, hogy korábban rendszeresen tartott kézműves foglalkozásokat gyerektáborokban, majd Budapesten megismerkedett az élményfestéssel; később már instruktorként tevékenykedett ezen a területen. Mint mondja, az élményfestés olyan kreatív tevékenység, amely nem igényel előképzettséget. A foglalkozáson a résztvevők lépésről-lépésre haladnak és különböző eszközhasználattal, a színek keverésével, egyedi festészeti technikákkal ismerkedhetnek meg, miközben a gyerekek kibontakoztathatják a bennük rejlő alkotói világot.

– Gyermekkoromtól kezdve egyfajta megmagyarázhatatlan nyugalom fog el, ha rajzolással, festéssel foglalkozhatok. Foglalkoztam agyagtárgyak készítésével is. Középiskolásként a Békéscsabai Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjaként festészet szakon végeztem. Felsőfokú tanulmányaim más irányt vettek, de az alkotás azóta is fontos szerepet tölt be az életemben – fogalmazott Fábián Anna. 

 

Élményfestés szolgáltatása

A foglalkozásokon az alapanyagok is biztosítottak. Egy-egy alkalom időtartama másfél óra; van lehetőség egyéni festés órákat igényelni, akár születésnapi rendezvényen is. 

Helyszín: Dr. Becsei Oszkár utca 10-12

Képzés ideje: Minden pénteken 14 óra 30-tól

Galéria

 

További programok »

Itthon

Jutott és maradt is? - Így alakult az idei turizmus

Több vendég kevesebb vendégéjszakát töltött el októberben a kereskedelmi szálláshelyeken, ahol eltérően alakult a belföldi és külföldi forgalom. A belföldi vendégek száma ugyanis 17 százalékkal csökkent, miközben a külföldieké 27 százalékkal emelkedett. Széchenyi Pihenőkártyából az egy évvel korábbinál 28 százalékkal kevesebb árbevétel származott, miután 2,1 milliárd forintot fizettek a kártyatulajdonosok a szálláshelyeken – derül ki a KSH mai gyorsjelentéséből.
10:12
FEL