Elismeréseket adott át a Civil Közösségi Szolgáltató Központ

2023. december 5. 18:18 | Fajó Attila

A Békés Vármegyei Civil Szolgáltató Központ szervezésében több elismerést is átadtak kedden délután a szervezet Bankó András utcai székházában.

A Békés Vármegyei Civil Szolgáltató Központ két program befejezéséhez érkezett. A szeptemberben indult civil vezető képzést 11 civil szervezeti munkatárs végezte el sikeresen, ahol vezetéselméleti, pénzügyi és adatvédelmi területen mélyíthették el ismereteiket, amit a gyakorlatban a civil szférában dolgozva hasznosíthatnak majd.

A Szarvasért Alapítvány részéről Závogyán Judit – aki a civil vezető képzésben vett részt – hírportálunknak elmondta: a képzésen hasznos tudást tehetett magáévá, amit a tanárok jóvoltából nem csak egyszer, hanem újra és újra felelevenítvén végighallgathatott. 

Herczegné Számel Annamária kiemelte: a civil szervezeteknek rendezett képzés mellett egy, az Iskolai Közösségi Szolgálattal (IKSZ) kapcsolatos pályázatot is lefutattak, mely által lehetőségük nyílt a felhívásukra beérkezett "Miért szeretem az IKSZ-t?" című pályamunkák közül a legjobbakat jutalmazni. Ezen a ponton a Hatvanezer Fa Egyesületet és a Körös Motoros Karitatív Egyesületet külön kiemelték, ahol sok diák tölti el szívesen a közösségi szolgálati idejét, valamint szíves fogadtatásban is részesülnek.

A pályázatban megjutalmazott diákokat Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte, aki a közösségi munka eredményességét és jelentőségét méltatta. 

 

Galéria

 

További programok »

FEL