Elhunyt Mladonyiczki László

2022. december 8. 17:46 | behir

A Békéscsabai SZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola tette közzé a döbbenetes hírt: elhunyt Mladonyiczki László, az iskola oktatója.

A szakképző iskola oldalán ezekkel a sorokkal búcsúznak:

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Mladonyiczki László, a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola oktatója 2022. december 8-án örökre lehunyta szemét.
Néhai kollégánk 1986-tól nagy szakértelemmel és türelemmel tanulók sokaságával ismertette meg a vendéglátó szakma mesterfogásait.
A tanítás mellett szerteágazó tevékenységével egyik meghatározó személyisége volt az iskola életének, történetének. Tudását számtalan helyen kamatoztatta mint osztályfőnök, gyakorlati oktatásvezető, a protokoll és az üzleti etikett kiváló ismerője.
Ő volt az iskola hagyományai közé tartozó Díszmunka bemutató, KeriPiknik egyik megálmodója. Neki köszönhetjük az iskola és a Zwack család között létrejött szoros, máig tartó együttműködést, az iskola által felvett Zwack József név előkészítését és megvalósítását.
Iskolai tevékenysége mellett számos gasztronómiai egyesület tagja, tisztségviselője volt. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerével segítette az iskola és az iskola alapítványainak működését.
Ismét egy olyan kolléga távozott idő előtt, akinek sokat köszönhetnek az iskola volt és jelenlegi tanulói, munkatársai.
Emlékét megőrzik egykori tanítványai és kollégái, a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola dolgozói."

További programok »

Itthon

Víz világnapi rajzpályázatot hirdetett az Alföldvíz – Kirándulás volt a jutalom

Az Alföldvíz Zrt. a víz világnapja alkalmából a szolgáltatási területén élő óvodásoknak és általános iskolásoknak újra rajzpályázatot hirdetett „Légy te a változás, és tedd jobbá a világot!” címmel. Az alkotásokat március 14-ig lehetett beküldeni, az elbírálás után a díjak kedden délután adták át a szolgáltató békéscsabai központjában.
10:12
FEL