Elfogták a rendőrök a békéscsabai szeméremsértőt

2020. július 7. 10:40 | behir

Körözés alapján történt rendőri intézkedés Gyulán, szeméremsértés gyanúsítottjának elfogása Békéscsabán.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 6-án, Gyulán elfogtak és előállítottak egy dobozi férfit, akinek a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el a körözését – írja a police.hu. A 25 éves férfit korábban lopás miatt elítélte a bíróság, a büntetése letöltését azonban nem kezdte meg. A rendőrök a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, 2020. július 6-án 21 óra körül egy férfi bement két fiatal nő után egy lépcsőházba és egyiküket fogdosta. A történtekről érkezett bejelentés után a rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint napokkal korábban Békéscsabán, az Andrássy úton is követett el bűncselekményt. Szeméremsértő módon mutogatta magát. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 22 éves mezőberényi férfi ellen büntetőeljárást indított.

További programok »

Gyula

Tűzijáték nélkül, de lesz megemlékezés augusztus 20-án Gyulán

Bár tűzijátékot nem rendeznek, nem marad el az augusztus 20-i megemlékezés Gyulán. Szabadtéri, kislétszámú családi programok, kötött létszámú esti ünnepi műsorral, amelyre regisztrálni kell – így jellemezhetők röviden az államalapítás emlékünnepének gyulai történései augusztus 20-án – írja a Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. közleményében.
2020. augusztus 11. 16:03
FEL