Elfogás Battonyán, őrizetbe vétel Békéscsabán

2017. november 22. 18:01 | behir

Egy 69 éves férfi engedély nélkül helyezett el több zsák szemetet a megyeszékhely külterületén, és szintén Békéscsabán, az egyik utcában – számolt be közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A battonyai közúti határátkelőhelyen november 21-én, 13 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy autót és annak vezetőjét. A személygépkocsi forgalmi engedélyének műszaki érvényességét meghamisították, ezért előállították a rendőrjárőrök a román férfit. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntett miatt büntetőeljárást indítottak ellene és gyanúsítottként kihallgatták.

Békéscsabán a rendőrök november 21-én elfogtak egy békéscsabai férfit. A gyanú szerint a 69 éves férfi engedély nélkül helyezett el november 14-én, Békéscsaba külterületén, valamint egy héttel később, november 21-én szintén Békéscsabán, az egyik utcában több zsák szemetet. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett miatt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

 

További programok »

FEL