Baleset Gyomaendrődön, őrizetbe vétel Békéscsabán

2020. augusztus 8. 08:52 | behir

Közlekedési baleset Gyomaendrődön, szabálysértési őrizetbe vétel Békéscsabán és közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés az országhatáron.

Gyomaendrődön, a Tompa Mihály utca és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében, 2020. augusztus 7-én 13 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Mindkét jármű vezetője megsérült, egyikük súlyos, a másik személygépkocsi-vezető könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az egyik áruházból, 2020. augusztus 7-én egy férfi több terméket akart fizetés nélkül elvinni. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. A férfi korábban is lopott ugyanonnan, ezért a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2020. augusztus 8-án 4 óra 45 perckor belépésre jelentkezett egy román állampolgár egy bolgár rendszámú személygépkocsival. A férfi és a jármű ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességi idejét igazoló lapja hamisítvány. A román férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL