Őrizetbe vétel Szarvason, ittas járművezetés Battonyán

2020. június 2. 10:10 | behir

Békés megyében, 2020. június 1-jén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 1-jén 12 óra 15 perc körül előállítottak egy öcsödi férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát. A 20 éves férfi Szarvas külterületén többször megütötte, megrugdosta és egy késsel meg is fenyegette a 19 éves nőt. A férfit a rendőrkapitányság zaklatás és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A bántalmazott nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. június 1-jén 9 óra 45 perc körül Battonyán, a Fő utcában. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök előállították, majd miután újabb légalkoholmérések is megerősítették az ittasság gyanúját, elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett közigazgatási bírság megfizetésére is kötelezték, mert nem használta a biztonsági övet.  

Forrás: police.hu

További programok »

FEL