Ittas járművezetés gyanúja Csorváson, őrizetbe vétel Szeghalmon

2020. május 20. 09:12 | behir

Békés megyében, 2020. május 19-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 19-én 15 óra körül Csorváson, a Rákóczi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A csorvási férfit a rendőrök előállították, majd miután az újabb légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2020. május 19-én őrizetbe vett egy szeghalmi nőt, miután a rendőrök olyan anyagot találtak nála, ami a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősül. A nyomozás eddigi adatai szerint a 43 éves nő terjesztette is a tiltott szert.

Forrás: police.hu

 
 
 

További programok »

Itthon

A nagy kérdés: milyen legyen a készülő bérkerékpár-rendszer Békéscsabán?

Elektromos kerékpár-bérlési rendszer épül ki hamarosan Békéscsabán egy európai uniós pályázatnak köszönhetően. Az még egyelőre kérdéses, hogy melyik típusú rendszert telepítik a városban, ahogyan annak neve sem végleges, de azt már tudjuk, hogy összesen 50 kerékpárt lehet majd  bérbe venni jövőre.
2020. október 23. 14:27
FEL