Baleset Békésen, ittas vezetés Gyulán és Gyomaendrődön, rongálás Újkígyóson

2020. október 31. 09:04 | behir

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békésen, ittas járművezetés miatt intézkedtek Gyulán és Gyomaendrődön, valamint rongálás gyanúja miatt Újkígyóson.

Békés külterületén 7 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 30-án. Először 14 óra körül Gyulán, a Temesvári úton ellenőriztek egy gyulai segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. Másfél órával később Gyomaendrődön, a Borostyán utcában állítottak meg egy gyomaendrődi nőt, aki autót vezetett. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A gyulai férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. Büntetőfeljelentést tettek ellene, illetve helyszíni bírság megfizetésére kötelezték, mert kikapcsolt bukósisakkal közlekedett segédmotor-kerékpárjával. A gyomaendrődi nőt a rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát, és vele szemben is büntetőeljárás indult.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 30-án 13 óra 45 perc körül előállítottak egy békéscsabai fiút, mert a gyanú szerint Újkígyóson, egy ház mögött, a körbekerítettlen területen leparkolt gépkocsik szélvédőjét betörte. A rendőrkapitányság rongálás elkövetésével gyanúsítja.

Forrás: police.hu

FEL