Életrevalók a Csabagyöngyében

2017. június 17. 12:08 | Kovács Dávid

A Csabai Nyár nyitó, pénteki előadása a rossz időjárás miatt elmaradt, amit vasárnap pótolnak majd a Csabagyöngyében. A két további produkciót is a kulturális központban láthatja a közönség.

A Játékszín péntek esti Életrevalók című produkciója, a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a Városháza díszudvarán elmaradt. A megvásárolt belépőjegyek a Jókai Színház szervezőirodájában visszaválthatók vagy érvényesek a vasárnap 15 órakor, a Csabagyöngye Kulturális Központban megtartandó előadásra. Az Országos Meteorológiai Szolgálattól érkezett kedvezőtlen időjárási előrejelzések ismeretében, a szombat és vasárnap estére meghirdetett Életrevalók című előadásokat is a Csabagyöngye Kulturális Központban tartják meg - adta ki a tájékoztatást a Békéscsabai Jókai Színház.

További programok »

Kultúra

Három kiváló hang április végén a Csabagyöngyében

Mahó Andrea, Mészáros Árpád Zsolt és Serbán Attila érkezik hétfőn este a Csabagyöngye Kulturális Központba, ahol ismert musical dalokat elevenítenek majd fel a nagyérdeműnek. Az április 29-én, hétfő este 7 órakor kezdődő koncertről futólag MÁZS-t, azaz Mészáros Árpád Zsoltot kérdeztük telefonon.
2024. április 21. 18:01
FEL