Életműdíjjal ismerték el Dékány Ferencet

2018. szeptember 12. 10:28 | behir

Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Deka Union Kft. címeres ízesített sütni való kolbászait szeptember 11-én az Országházban. Az eseményen életműdíjat kapott a cég tulajdonos ügyvezetője, Dékány Ferenc - számolt be a Gyulai Hírlap.

Dékány Attila ügyvezető elmondta, hogy 2014-ben kezdték el gyártani a sütni való kolbászokat, később jelentek meg az ízesített változatok. A díjátadón ezeket, a mézes, a fokhagymás és a baconos kolbászokat ismerték el a nagydíjjal.

Az ünnepségen életműdíjat vehetett át Dékány Ferenc a több évtizedes, élelmiszeriparban eltöltött magas színvonalú szakmai munkájáért, amelyet a magyar gazdaság felemelkedéséért végzett.

Forrás: Gyulai Hírlap

 

További programok »

Gazdaság

Egyre többet költenek nyaralásra a magyarok

A magyarok 67 százaléka tervezi, hogy elmegy nyaralni az idén. Akik nem mennek, azok leginkább azért, mert nincs rá pénzük. A nyaralók idén átlagosan 204 ezer forintot költenek a nyári pihenésre, 9 ezer forinttal többet, mint tavaly. Öt százalékuk azonban 500 ezer forintnál is többet szán erre a célra. A nyaralást tervezők többsége, 67 százaléka minden esetben köt utasbiztosítást.
2019. július 23. 14:06
FEL