"Élet-vitel a karanténban" címmel indít online felmérést a Gál Ferenc Főiskola

2020. május 6. 14:09 | behir

A COVID-19 vírus járvány elzártsággal töltött időszaka jellemzőinek feltárását célozza a Gál Ferenc Főiskola Marczell Mihály Speciális Pedagógiai Kutatócsoport felmérése. A kutatáshoz készített online kérdőív név nélkül, közel fél óra alatt kitölthető.

Az "Élet-vitel a karanténban" című kutatást  a Gál Ferenc Főiskola arra tekintettel indította, hogy a koronavírus-járványban minden megváltozott, ténylegesen az élet továbbvitelének eszközeit kellett megtalálnia az egyénnek, családnak és társadalomnak. Az intézmény missziójához tartozóan a vallás szerepét is elemzik ebben a kutatásban.

Mindezt vizsgálva következtetnek arra, hogy miként viselik az egyének, a családok a nyakukba szakadt új szerepeket, vannak-e megküzdési stratégiák, amik most és később is biztosíthatják a személyes fejlődés lehetőségét, amire nagy szüksége van a társadalomnak.

A Gál Ferenc Főiskola bízik abban, hogy minél többen kitöltik a kérdőívet, és ezzel segítik, hogy minél megalapozottabb legyen a tudományos kutatás eredménye.

Az "Élet-vitel a karanténban" című kérdőív itt érhető el. 

 

További programok »

FEL