Ön jól kijön a munkatársaival? Hát hogyne!

2022. szeptember 8. 06:23 | behir.hu

El tudja képzelni valamelyik munkatársát az esküvői tanújaként? Vagy éppen ellenkezőleg: legszívesebben még a ceremóniára sem hívna meg senkit közülük? Ahány kolléga, annyi szokás. Évtizedes barátságok is kötődhetnek a munkahelyen, de van, hogy már attól is felmegy a pumpa, hogy valakinek meglátjuk a nevét egy email feladójaként. Jut eszünkbe: és a főnökével hányadán áll?

Most egy kutatás segít kideríteni, mennyire kedvelik munkatársaikat a hazai munkavállalók. A „Dolgozz boldogabban” felmérés arra keresi többek közt a választ, hogy egyedül, vagy inkább csapatban szereti elvégzi a feladatát a dolgozó, figyelembe veszik-e a véleményét, vagy éppen van-e kihez fordulnia egy felmerülő sérelem esetén. A főnökhöz való viszony mellett arra is rákérdeznek a kutatásban, hogy a magánéletnek mennyi helye van a munkahelyeken és azt meddig tolerálják egymást között a munkatársak.

 

 

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen a hazai munkavállalók kapcsolatairól, a munkatársakhoz való viszonyáról. A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki!

https://bit.ly/3Qzm16J

További programok »

Gazdaság

Kistermelői portékák az agroturizmus étele 2025 versenyben

Új kategóriával bővül a „Magyarország Étele” verseny. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub), a Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete (Kislépték Egyesület) közös szervezésében – partnerségben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával – elindul az „Agroturizmus Étele 2025” pályázat. A cím elnyerésére a kistermelői, termelői termékekből készített ételekkel, és a helyi gasztronómia remekeivel lehet pályázni.
2024. december 24. 06:15
FEL