Elesett a nő, nem tudott ajtót nyitni

Gyulán elesett egy idős asszony a lakásában. A rendőröknek kellett kinyitniuk a lakást és mentőt hívni, mert a nő nem tudott lábra állni. Ezen kívül egy körözött személyt kaptak el a határon.

Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset Békésen, biztonsági intézkedés és körözés alapján történt elfogás Gyulán.

Békésen, a Csíkos utca és a Kossuth utca kereszteződésében tegnap reggel egy kocsi kerékpárossal ütközött. A biciklis nő az elsődleges információk szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. 
 
A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei tegnap délelőtt mentőt hívtak egy idős nőhöz Gyulán. A néni a lakásában megcsúszott, elesett és nem tudott felállni, a gondozóját nem tudta beengedni. A rendőrök kinyitották a lakás ajtaját és mentőt hívtak a segítségre szoruló 73 éves nőhöz.
 
A gyulai közúti határátkelőhelyen ma hajnalban kilépésre jelentkezett egy magyar állampolgárságú nő, aki ellen a Mosonmagyaróvári Járásbíróság és a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves békési K. F-t a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra.

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , ,