Tolvaj és csaló bukott le

2016. május 31. 07:57 | Fekete Kata

Békés megyében május 30-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Huba utca és a Könd utca kereszteződésében 10 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, a Selyem utca és az Apponyi utca kereszteződésében 16 óra 45 perckor két személygépkocsi ütközött össze, az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Nyolc terméket akart fizetés nélkül elvinni egy nő egy orosházi áruházból május 30-án. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és rendőrt hívott. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 19 éves orosházi nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Battonyán, a közúti határátkelőhelyen május 30-án kilépésre jelentkezett egy magyar férfi, aki szerb jogosítványt adott át a határrendészeknek. Az okmány az elsődleges vizsgálat eredménye szerint nem eredeti, ezért a szegedi férfit a rendőrök előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Forrás: Police.hu

FEL