Elektromos kerékpárral ütközött neki egy másik kerékpárosnak

2019. október 20. 09:12 | behir

Háromkerekű elektromos kerékpárral hajtott neki egy férfi egy biciklis nőnek Sarkadon. A nő elesett és megsérült. A baleset után a férfi adatai hártahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Sarkadon, a Kossuth utcában kiépített kerékpárúton, június 19-én egy elektromos meghajtású háromkerekű kerékpárral közlekedő idős férfi hátulról nekiütközött egy biciklis nőnek, aki elesett és megsérült. A férfi a baleset után megállt ugyan és néhány mondatot beszélt a vérző kerékpárossal, de nem sokkal később elment a helyszínről. A nő a baleset után orvoshoz ment, a doktor pedig értesítette a rendőrséget. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentés követőn rövid időn belül megtalálták a férfit, aki elismerte, hogy részese volt a balesetnek. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. október 17-én továbbította az ügyészségre - olvasható a police.hu-n. 

További programok »

Kék hírek

Ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében, szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, de ittas vezetés miatt ismét intézkedtek a rendőrök, emellett egy eltűnt fiatalt is megtaláltak - írja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.
14:23
FEL