Ekkor szállítják a szemetet Békéscsabán az év hátralévő részében

2021. szeptember 14. 13:20 | behir.hu

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nkft. közzétette a 2021. negyedik negyedévére vonatkozó hulladékszállítási menetrendjét.

A szolgáltató arra kéri a lakosságot, hogy az ürítési napokon a kukákat reggel 6:00 órára, gyűjtésre alkalmas állapotra helyezzék ki. 

2021. IV. negyedévi  tervezett hulladékszállítási információk Békéscsabán. Forrás: DAREH

K – kommunális hulladék, SZ – szelektív hulladék, Z – zöldhulladék, L-lom hulladék

Szelektív hulladékgyűjtés és –szállítás tervezett időpontjai:

  • 2021. október 7. (csütörtök)
  • 2021. november 4. (csütörtök)
  • 2021. december 2. (csütörtök)
  • 2021. december 18. (szombat)

Zöldhulladék gyűjtés és szállítás: A zöldhulladékot 2021. december 8-ig minden héten, szerdán szállítja el a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.

A zöldhulladék gyűjtőpont továbbra is elérhető - Munkanapokon 7:00-17:00 h között Békéscsaba, Külterület 0763/192 hrsz. alatt (M47-es, Mezőberény felé vezető útról letérve) a hulladékválogatómű bejáratánál.

Ügyfélszolgálati információk: A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyet intézni a Békéscsaba Kinizsi utca 4-6. szám alatti központi ügyfélszolgálati irodában.
Időpontfoglalásra a www.dareh.hu oldalon van lehetőség.

Központi Ügyfélszolgálat elérhetősége: Postacím: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.
Telefon: +36 66/447-150

További elérhetőségek:

  • hulladékszállítással kapcsolatos kérdések, információk kezelése: szallitasi-informaciok@grnkft.hu
  • lakossági ügyfeleink számára (pld.: adásvétel bejelentése, szüneteltetési kérelmek, átírási kérelmek) és egyéb, általános információk (pld. fizetési felszólításokkal kapcsolatos adategyeztetés, egyenleglekérdezés, edényméret változtatás) kezelése: ugyfelszolgalat@grnkft.hu
  • közületi ügyfeleink részére (szerződésekkel, szerződéses feltételekkel, közületi számlákkal, egyenleglekérdezéssel, edényméret változtatással kapcsolatos kérdések, információk kezelése):
    uzletiugyfel@grnkft.hu

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás információiról és az ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon nyújtunk folyamatos és részletes tájékoztatást.

További programok »

Itthon

FEL