Így alakul a hulladékszállítás rendje Békéscsabán a negyedik negyedévben

2022. szeptember 12. 14:31 | behir.hu

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy az ürítési napokon a kukákat reggel 6 órára, gyűjtésre alkalmas állapotban helyezzék ki.

Békéscsabán, a belvárosban és a Kazinczy lakótelepen 2022. december 27-én, kedden szállítják el a kommunális (vegyes) hulladékot a 2022. december 26-i, hétfői időpont helyett. Jaminában, a Mokry lakótelepen és a nyugati Kertvárosban a 2022. december 26-i hétfő időpont helyett,  2022. december 28-án, szerdán lesz a kommunális (vegyes) hulladékgyűjtés.


Szelektív hulladékgyűjtés és –szállítás tervezett időpontjai:


2022. október 6. (csütörtök)

2022. november 3. (csütörtök)

2022. december 1. (csütörtök)

2022. december 21. (szerda)

Zöldhulladék gyűjtés és szállítás: A zöldhulladékot 2022. december 14-ig minden héten, szerdán szállítják el. A zöldhulladék gyűjtőpont továbbra is elérhető - Munkanapokon 7:00-17:00 h között Békéscsaba, Külterület 0763/192 hrsz. alatt (M47-es, Mezőberény felé vezető útról letérve) a hulladékválogatómű bejáratánál.

 

 

Ügyfélszolgálati információk: 

Előzetes időpontfoglalással lehet továbbra is ügyet intézni a Békéscsaba Kinizsi utca 4-6. szám alatti központi ügyfélszolgálati irodában. 

Időpontfoglalásra a www.dareh.hu oldalon van lehetőség.

Központi Ügyfélszolgálat elérhetősége: Postacím: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.

Telefon: +36 66/447-150

További elérhetőségek: 

– hulladékszállítással kapcsolatos kérdések, információk kezelése: szallitasi-informaciok@grnkft.hu

- lakossági ügyfeleink számára (pld.: adásvétel bejelentése, szüneteltetési kérelmek, átírási kérelmek) és egyéb, általános információk (pld. fizetési felszólításokkal kapcsolatos adategyeztetés, egyenleglekérdezés, edényméret változtatás) kezelése: ugyfelszolgalat@grnkft.hu

- közületi ügyfeleink részére (szerződésekkel, szerződéses feltételekkel, közületi számlákkal, egyenleglekérdezéssel, edényméret változtatással kapcsolatos kérdések, információk kezelése): uzletiugyfel@grnkft.hu

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás információiról és az ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon nyújtunk folyamatos és részletes tájékoztatást.

További programok »

Itthon

Városi gyereknap a Munkácsy Negyedben – galériával

A gyereknapi körtúránkat a Csabagyöngyében kezdtük Évi tündér megnyitójával, majd bejárva a helyszíneket láttuk, hogy a Munkácsy Mihály Múzeum, a Békés Megyei Könyvtár, a Munkácsy Emlékház és a Napsugár Bábszínház is színes programokkal várta a családok seregét.
18:50
FEL