Így alakul a hulladékszállítás rendje Békéscsabán

2022. június 20. 15:35 | behir.hu

Korábban kell kitenni a kukákat az utcára!

A hulladékszállítást végző DAREH BÁZIS Nonprofit Zrt. arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy 2022. június 27. napjától előreláthatólag 2022. augusztus 31. napjáig a megszokott időponttól eltérően 04:00 órától kezdi el a településen a hulladék begyűjtését. A cég arra kéri a lakosságot, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett a hulladékot a gyűjtési napot megelőző
este helyezzék ki az ingatlan elé.

 

Szelektív hulladékgyűjtés és –szállítás tervezett időpontjai:


2022. július 7. (csütörtök)

2022. augusztus 4. (csütörtök)

2022. szeptember 1. (csütörtök)

 

A zöldhulladékot minden héten, szerdán szállítja el a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. A zöldhulladék gyűjtőpont továbbra is elérhető - Munkanapokon 7:00-17:00 h között Békéscsaba, Külterület 0763/192 hrsz. alatt (M47-es, Mezőberény felé vezető útról letérve) a hulladékválogatómű bejáratánál.     

Ügyfélszolgálati információk: 

Előzetes időpontfoglalással lehet továbbra is ügyet intézni a Békéscsaba Kinizsi utca 4-6. szám alatti központi ügyfélszolgálati irodában. 

Időpontfoglalásra a www.dareh.hu oldalon van lehetőség.

Központi Ügyfélszolgálat elérhetősége: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.

Telefon: +36 66/447-150

Email elérhetőségek: 

– hulladékszállítással kapcsolatos kérdések, információk kezelése: szallitasi-informaciok@grnkft.hu

- lakossági ügyfeleink számára (pld.: adásvétel bejelentése, szüneteltetési kérelmek, átírási kérelmek) és egyéb, általános információk (pld. fizetési felszólításokkal kapcsolatos adategyeztetés, egyenleglekérdezés, edényméret változtatás) kezelése: ugyfelszolgalat@grnkft.hu

- közületi ügyfeleink részére (szerződésekkel, szerződéses feltételekkel, közületi számlákkal, egyenleglekérdezéssel, edényméret változtatással kapcsolatos kérdések, információk kezelése):

 uzletiugyfel@grnkft.hu


A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás információiról és az ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon nyújtunk folyamatos és részletes tájékoztatást.

 

Forrás: DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.

További programok »

Itthon

Hangulatjelentés a magyar-német meccs csabai szurkolóitól

A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek – mondta a híres angol futballista, Gary Lineker. Sajnos ez szerda este sem volt másképp a magyar válogatott soron következő Európa-banoki csoportmérkőzésén sem.
2024. június 19. 20:35
FEL