Együtt: marakodás helyett a megyét kellene fejleszteni

2017. május 24. 20:11 | Varga Diána

„A hátrányos helyzetű, leszakadóban lévő Békés megyében bőven lenne mit tenni a fejlesztés érdekében, ehelyett a Fidesz helyi képviselői egymás torkának esnek” – fogalmazott az Együtt gyulai választókerületi elnöke csütörtökön, Békéscsabán. Bod Tamás arra a mai, Magyar Nemzetben megjelent cikkre utalt, melyben Takács Ferenc megyei önkormányzati képviselő nyilatkozott Simonka György országgyűlési képviselőről.

Hamarosan vádat emelhet a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség a Helyi Termék Gazdaságfejlesztő Klaszter Kft.-nél költségvetési csalás miatt. Ezt a legfőbb ügyész hétfői parlamenti válaszában közölte Tóth Bertalan szocialista képviselő kérdésére – írja szerdai számában a Magyar Nemzet. Polt Péter arról tájékoztatott, hogy négy gyanúsítottja van az ügynek, amellyel kapcsolatban még áprilisban tett vádemelési javaslatot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

– A hátrányos helyzetű, leszakadóban lévő Békés megyében bőven lenne mit tenni a fejlesztés érdekében, ehelyett a Fidesz helyi képviselői egymás torkának esnek – fogalmazott Bod Tamás, aki egyúttal arra kérte a kormánypárti politikusokat, hogy hagyják abba a belső villongásokat.

További programok »

Itthon

Ismét meghosszabbodik az oltási akció

A nagy sikerre való tekintettel december 12-ig meghosszabbította a kormány az oltási akciót, így a jövő héten is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa. Békés megyében továbbra is hat helyszínen várják az oltásra jelentkezőket.
16:49
FEL