Egy tizenéves lánynak pénzt is ajánlott a csabai férfi, hogy találkozzon vele

2021. szeptember 8. 10:48 | behir

Nem saját néven ismerkedett egy békéscsabai férfi az egyik internetes közösségi oldalon, és egy kislányt személyesen is zaklatott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és továbbította az ügyészségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság személyes adattal visszaélés és zaklatás bűncselekmények elkövetésével gyanúsít egy békéscsabai férfit. A 45 éves férfi az egyik internetes közösségi oldalon több névvel is regisztrált, voltak olyan profiljai, amelyekre másokról készült fényképeket töltött fel.

Nőkkel, fiatal lányokkal ismerkedett, egy tizenéves lánynak pénzt is ajánlott azért, hogy találkozzon vele. Emellett 2020 szeptemberében Békéscsabán, az utcán leszólított egy kilencéves lányt.

Az iskolából hazafelé tartó gyermeket kérdezgette, egészen hazáig kísérte, majd az első alkalom után ezt még többször megtette. A rendőrség a férfi ellen indult büntetőeljárás során a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. szeptember 6-án továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL