Egy szál virág nőnapra a szeretet és a megbecsülés jeleként

2024. március 8. 14:31 | Fajó Attila

1700 szál virág talált gazdára a szebbik nem képviselői között a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont és a Békéscsabai Jókai Színház közösen szervezett akciója révén.

A csabai teátrum és a bevásárlóközpont immár három éve kedveskedik közösen a hölgyeknek március 8-án.

– A hagyományokhoz híven egy szál virággal kívánjuk feldobni a hölgy vásárlók napját a nemzetközi nőnap alkalmából – mondta el a péntek délelőtti akció alkalmával Seregi Zoltán színházigazgató. – Éppen most adtam át valaki olyannak egy szál vágott virágot, akit ritkán lepnek meg ilyen gesztussal, nagyon megható volt. Azt hiszem, ennél több jelentőségét nem is kell keresnünk ennek az alkalomnak – tette hozzá.

Hrabovszki György, a bevásárló központ igazgatója úgy fogalmazott: azt a célt tűzték maguk elé, hogy a megbecsülésüket fejezzék ki a nők felé, így ez a nap különleges ajándékká válhat a bevásárlóközpontban megforduló hölgyek számára.

Az ajándékokat a jeles nap folyamán a Békéscsabai Jókai Színház színészei, köztük Lévai Attila, Szász Borisz, Szabó Zoltán, Kopanyicza András, valamint Bruda Róbert, Rucz Barnabás, Horváth Bence és Suhajda Botond színész hallgatók adták át.

Rövid kitekintést végeztünk a csabai piac virágárusai között, akik szintén várják a férfi vásárlókat a jeles nap alkalmából. Mint azt Tulkán László virágárus elmondta, némileg megemelkedett árakkal, de annál szélesebb választékkal várják azokat, akik a jeles napon kívánják beszerezni az ajándéknak valót. Nyárfádi Péter, szintén a piacon árusító helyi kézműves vállalkozó saját előállítású illatgyertyákat kínál megvételre, névreszóló címzéssel, ami a klasszikustól eltérően még különlegesebbé teheti a nőnapot. 

 

Galéria

 

További programok »

FEL