Egy pörgetés, egy ajándék – ismét lesz Light Friday akció Békéscsabán

2023. november 2. 08:10 | behir.hu

A rendőrök a láthatóság fontosságát hangsúlyozó, Light Friday országos akció részeként november 3-án, pénteken 11 órától 14 óráig Békéscsabán, a városközpontban a készlet erejéig ajándékokkal várják a járókelőket, kerékpárosokat.

Ötödik alkalommal oszt a rendőrség láthatóságot javító közlekedésbiztonsági eszközöket – írja a police.hu. A közlekedők ingyen kaphatnak láthatóságot segítő prizmákat, lámpákat, láthatósági mellényeket, villogókat. A rendőrség munkatársai az országos akció részeként Békéscsabán az Andrássy út és a Szent István tér kereszteződésében november 3-án, 11 és 14 óra között várják az érdeklődőket. A tavaly nagy sikernek örvendő szerencsekereket idén is felállítják és mindenki, aki megpörgeti, olyan ajándékot vihet el, amit kiforgatott, a készlet erejéig. 

 

 

A rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy ősszel, illetve télen egyre többet kell sötétben, szürkületben, ködben, esőben közlekedni, ezért rendkívül fontos, hogy mindenki, aki útnak indul, használja a kerékpárján, gépkocsiján a lámpákat, jelzőfényeket. A láthatósági mellények, fényvisszaverő ruhák pedig erősítik a gyalogosok, kerékpárosok biztonságát, így akkor is ajánlott viselni azokat, amikor a települések belterületén.

A láthatósági akcióról bővebb információt itt találhat.

 

 

További programok »

FEL