Egy kerékpár kosarában felejtett telefont lopott el egy férfi Orosházán

2019. február 24. 08:36 | behir

Lezárt kerékpár kosarában felejtett mobiltelefont lopott el egy férfi egy áruház előtt, Orosházán. A telefon tulajdonosa látta, amint magához vette a készüléket.

Ellopták egy fiú mobiltelefonját 2019. február 23-án 17 óra 45 perc körül Orosházán, az egyik áruház elől. A gyermek az édesanyjával érkezett az üzletbe, kerékpárjaikat a bolt előtti kerékpártárolóban le is zárták. Az egyik bicikli kosarában azonban benne felejtették a fiú a mobiltelefonját. Bementek vásárolni és bentről látták, hogy egy férfi odamegy a kerékpárjaikhoz, belenyúl a kosárba. Akkor jutott az édesanya eszébe, hogy a telefon maradhatott ott. Kimentek, de már hiába keresték a készüléket.

A férfi közben bement az áruházba, de nem sokáig tarthatta meg a mobiltelefont, mert a bolt előtt éppen akkor járőröző rendőrök jelentek meg. A nő elmondta nekik, hogy mi történt és a rendőrök azonnal intézkedtek. Feltartóztatták az üzletből távozni készülő férfit és előállították. Megtalálták nála a telefont, amit el akart adni azért, hogy pénzhez jusson. A készüléket a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták az édesanyának. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 35 éves orosházi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál

 

További programok »

FEL