Karantén-történetek: Szabó Anita

2020. április 6. 17:19 | Csiffáry Zsuzsanna

Új sorozatunkban olyan Békés megyeieket mutatunk be, akik habár a négy fal közé szorultak, igyekeznek megtalálni helyüket az új helyzetben. Erről mesélnek a behir.hu-nak.

Szabó Anita békéscsabai énekes, kozmetikus, feleség és édesanya. Otthon tanítják kislányukat Zoét, akit egyre jobban érdekel az otthoni munka.

Náluk is – más családokhoz hasonlóan – minden a kialakult napirend köré épül, amióta otthon vannak a kislányával, Zoéval. Számára fontos, hogy az óvodai menetrend otthon is tartható legyen. Egyelőre még kicsi lakásukban élnek, azonban nemrég vettek házat. Ezt jó döntésnek tartják, hiszen hiányzik számukra a szabadtéri játék.  Az óvónők naponta küldik a tematikus feladatokat a kis Zoénak, így házon belül is le tudják kötni a gyermeket. A szülők tapasztalata az, hogy a kislányt egyre jobban érdekli a munka és többször tesz maga után rendet.

– A járványügyi helyzet miatt folyamatosan keressük a lehetőségeket. Nem csüggedünk, minden rossz véget ér. Jelenleg a tipikus háziasszony és édesanya-feleség szerepét töltöm be, jó érzéssel tölt el, hogy a férjem értékeli a házi kosztot, a hatalmas tisztaságot és a minőségi, együtt töltött időt – tette hozzá Szabó Anita.

További programok »

FEL