Dzsudzsák Balázst akár a Kórház utcai stadionban is megtekinthetjük

2020. szeptember 23. 17:02 | Hidvégi Dávid

A Debreceni VSC kedd délután bejelentette, hogy visszatér a klub kötelékébe a 108-szoros válogatott futballista.

Napok, sőt hetek óta tartottak a találgatások Dzsudzsák Balázs jövőjét illetően. A debreceni csapat neve többször is előkerült a sajtóban, de a klub nyáron még cáfolta, hogy a válogatott labdarúgó náluk folytatná. Az elmúlt egy hétben megerősödtek a pletykák, amely kedden hivatalos bejelentéshez vezetett. A 33 éves labdarúgó tizekét év után tért vissza az első profi együtteséhez, amely színeiben 48 alkalommal lépett pályára és 14 gólt jegyzett. A játékos még a DVSC-ben játszott, amikor debütált a magyar válogatottban.

A Debreceni VSC jelenleg az NB II-ben szerepel, hiszen az előző szezonban kiesett az első osztályból. A bajnokságot jelenleg vezetik a cívisvárosiak, így ha minden jól alakul Dzsudzsák Balázs számára, akkor a 2021/22-es szezonban újra az NB I-ben futballozhat. A Békéscsaba jelenleg a második helyen áll az NB II-ben. A lilák először november 11-én találkozhatnak Dzsudzsákkal, amikor is az Előre a DVSC vendége lesz. Ha a 108-szoros válogatott játékost elkerülik a sérülések, akkor a Kórház utcában is pályára léphet a tavasz folyamán. A Békéscsaba és a Debrecen visszavágóját a tervek szerint április 28-án rendezik.

További programok »

Sport

Bora távozik, Szatmári és Uram újra lilában

Bora György négy szezon után elhagyja a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapatát – jelentette be a csabai klub hivatalos oldalán, hétfőn. Az egyesület ezzel párhuzamosan megerősítette a korábban megjelent hírt, mely szerint a korábban két szezont a liláknál töltő Szatmári István ismét a viharsarki csapatban játszik majd. A Vasas pedig közölte, hogy Uram János a következő szezont a csabai gárdánál tölti kölcsönben.
18:37
FEL