Dr. Steinmetz Ádám: Nagy tétje van a májusi EP-választásnak

2019. április 13. 18:01 | behir

A magyar emberek által választott képviselők részt vesznek azokban a döntésekben, amelyek befolyásolják a lakosság életét - fogalmazott a Jobbik európai parlamenti képviselőjelöltje Békéscsabán. Dr. Steinmetz Ádám leszögezte: nagy tétje van a májusi választásoknak.

A Jobbik jelöltje felidézte a 2004-es évet, amely az ő életében is meghatározó volt, hiszen olimpiai bajnoki címet nyert, de ez az esztendő egész Magyarországnak fontos volt, hiszen hazánk ekkor csatlakozott az Európai Unióhoz. A politikus szerint akkor Magyarország a nyugati demokráciát választotta, azonban az ezt az irányt követő remények nem váltak valóra.

Dr. Steinmetz Ádám felvetette: most eldől, hogy hazánk olyan képviselőket küld-e az Európai Parlamentbe, akik csak propagandára használják a migránsokat érintő kérdéseket, vagy olyanokat, akik valódi megoldásokat keresnek. Folytatva a felsorolást hozzátette: olyan politikusoknak szavaznak-e bizalmat a választók, akik tétlenül nézik, hogy a fiatalok külföldre költöznek vagy olyanokat, akik azért dolgoznak majd, hogy növekvő bérek legyenek Magyarországon.

A képviselőjelölt felidézte azt is, hogy Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője nyilvánvalóvá tette azt, hogy azok, akik a továbbiakban is gyűlöletkampányt folytatnak, azok nem részesülnek uniós támogatásban a jövőben.

Dr. Steinmetz Ádám felhívta a figyelmet arra, hogy a megválasztott képviselők részt vesznek azokban a döntésekben, amelyek mindenkit érintenek, így nagy tétje van a május 26-i választásoknak.

 

További programok »

FEL