Jobbik: Béruniót és csatlakozást az Európai Ügyészséghez!

2019. április 26. 09:03 | Kovács Andrea

Lukács László György, a Jobbik Magyarországért Mozgalom EP listájának hetedik helyén szerepelő politikusa is részt vett a párt Orosházán tartott aláírásgyűjtéséhez.

A Jobbik "Biztonságos Európát, Szabad Magyarországot" elnevezésű európai parlamenti választási programjából két pontot emelt ki a politikus. Az egyik a bérunió, melynek célja hogy egyenlő munkáért egyenlő bér járjon. Lukács László György elmondta: ezzel azt szeretnék megakadályozni, hogy a magyaroknak ne kelljen elvándorolnia Nyugat-Európába a jobb bérek érdekében.

A Jobbik azt szeretné, ha mindenki a saját szülőföldjén boldogulhatna és az Európai Parlamentben is ezt képviselnék – hangsúlyozta a politikus. A korrupció ellenes ügyészség támogatása a Jobbik másik meghatározó törekvése – jegyezte meg, kijelentve: a Békés megye fejlődését segítő források azért érkeztek ide, hogy az életszínvonalat, a megélhetést, az emberek jövedelmét, szociális helyzetét javítsák. Ezek a pénzek sokszor eltűntek vagy nem megfelelően érvényesültek – vélte a politikus hozzátéve: fontos lenne, hogy a pályázati pénzek felhasználást uniós szinten ellenőrizzék, a korrupciót megakadályozzák. A Jobbik szerint Magyarországnak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez - hangsúlyozta a Jobbik EP listáján szereplő jelölt.

További programok »

FEL