Dr. Kovács József: Senki sem sértheti meg az időseket

Senki sem engedheti meg magának, hogy így megsértsen egy korosztályt, legyen szó az idősekről, vagy éppen a fiatalokról – fogalmazott sajtótájékoztatón Dr. Kovács József, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A politikus Vona Gábor július végén tett kijelentésére reagált, amelyben a Fidesz szerint elfogadhatatlan stílusban nyilatkozott a magyar nyugdíjasokról. Az országgyűlési képviselő kiemelte, az idősek sokat tettek gyermekeinkért, unokáinkért, azért, hogy a ma embere boldoguljon ebben az országban. Dr. Kovács József hozzátette, elejét kell venni az ilyen hozzászólásoknak, mert ha ezt szó nélkül hagyják, akkor legközelebb a középkorúak, vagy éppen a fiatalok kerülnek majd a célkeresztbe.

– Amikor valaki politikai pályára lép és bekerül a parlamentbe, véleményem szerint a magaviseletével, magatartásával, mondataival megfontoltan kell bánnia. Senki nem tehet semmilyen körülmények között olyan kijelentéseket, mint amit Vona Gábor, a Jobbik elnöke elkövetett – szögezte le dr. Kovács József.

Megosztás:

Címke: , , , , ,