Díszítse ön is a Munkácsy Mihály Múzeum májusfáját!

2020. április 28. 13:24 | behir.hu

A Munkácsy Mihály Múzeum az idei évben rendhagyó módon csatlakozik a Közösségek Hete elnevezésű országos programsorozathoz. A szervezők a múzeum épülete előtt május 1-ig májusfát állítanak, arra kérve a múzeumbarátokat, a helyi közösségeket, vagyis a csabaiakat: csatlakozzanak a kezdeményezéshez oly módon, hogy egy szalagot vagy saját készítésű díszt akasztanak a múzeum fájára.

A közösségépítés részeként, a díszítés pillanatáról vagy magáról a díszről készült fényképeket a Munkácsy Mihály Múzeum közösségi oldalán egy, a rendezvény apropóján nyitott topikba lehet majd feltölteni. A kezdeményezés célja, hogy hírt adjanak és kapjanak egymásról a közösségi média eszközeinek segítségével – olvasható a múzeum közleményében.

A felhívás második részében a Munkácsy Mihály Múzeum saját májusfa állítására biztat mindenkit. Azok számára, akik nem hagyhatják el otthonukat, jó alternatíva lehet a programhoz való kapcsolódás. Ablakban elhelyezett ág is megfelel a célnak vagy a kertben található egyik fát is fel lehet díszíteni. A kritérium csupán annyi, hogy élő fát ne vágjanak ki a résztvevők. Az otthoni alkotásokról készült fotókat a már említett topik alatt várják a program szervezői.

 

Forrás: Munkács Mihály Múzeum

További programok »

Kultúra

FEL