Dabason domborított a Varga Adrienn Szabad Torna SE

2021. október 27. 08:35 | Such Tamás

A hétvégén rendezték meg a Unity for Passion Dance Fest Országos Táncverseny Őszi Kupáját Dabason. A békéscsabai Varga Adrienn Szabad Torna SE „kivételesen” számos érmet bespájzolt.

– Ismét színvonalas szervezés, barátságos környezet és egyedi pontozási rendszer várt minket a dabasi versenyen – mesélte Varga Adrienn, az egyesület vezetője. – Két új gyakorlattal is színpadra tudtunk állni és mindenki a legtöbbet hozta ki magából. Hozzátette, hogy elég sűrű időszak áll mögöttük, hiszen kéthetes különbséggel ez volt a harmadik versenyük, amelynek a végére érezhetően elfáradt a csapat. Ebből kifolyólag egy kis pihenő következik, hogy regenerálódjanak az év végi hajrára.

– Azonfelül egy-egy verseny alkalmával – folytatja –, mindig akad olyan rész vagy elem a gyakorlatokban, amit pontosítani, javítani kell, ezért soha nem ülhetünk a babérjainkon. Összeségében nagyon büszke vagyok a lányokra!

 

A Varga Adrienn Szabad Torna SE a dabasi Unity for Passion Dance Festen

(forrás: Varga Adrienn)

 

Eredmények:

SZÓLÓ:

- Kocsis Viktória Acro dance B. ifi szóló 2.hely

- Bokor Eliza Zsófia Acro dance B. gyerek szóló 3.hely

- Szabó Lilien Acro dance B. mini szóló 1.hely

- Kincses Eszter Open junior szóló 1.hely

- Tacsi Dóra Open junior szóló 2. hely

DUÓ:

- Biró Fanni, Rálik Dorka Show junior duó 1.hely

- Kreisz Zorka, Szabó Lilien  Open gyerek duó 1.hely

 

A Varga Adrienn Szabad Torna SE a dabasi Unity for Passion Dance Festen

 

CSAPAT/FORMÁCIÓ

- Show gyerek csoport 1.hely

- Show  junior csoport 1.hely

- Show junior formáció 1.hely

- Show gyerek formáció 1. hely

- Open csoport junior   1.hely

- Open gyerek formáció 1.hely

A táncosok:

Bálint Csenge, Bálint Kinga, Biró Fanni, Bokor Eliza, Bucsi Dalma, Csipei Lili, Domokos Anna, Egri Lilien, Havas Katalin, Kincses Eszter, Kocsis Viktória, Kreisz Zorka, Nagy Janka, Nagy Kinga, Nagy Lara, Nagy Lili, Nagy Nerina, Nemesi Nóra, Pocsai Dóra, Rálik Dorka, Sipos Hanna, Sluch Száva, Szabó Lilien, Szalai Borsika, Szaszák Veronika, Tacsi Dóra, Uhrin Luca.

 

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL