Csíkos csoda a Napsugár Bábszínházban

2024. március 9. 15:25 | Csiffáry Zsuzsanna

Újabb színes világ tárult a kicsik és nagyok elé szombaton délelőtt a Békéscsabai Napsugár Bábszínházban. A 4 éves korig ajánlott előadást nemcsak az apróságok élvezték, a történet legalább annyira a szüleiket is elvarázsolta.

Szombaton délelőtt ismét megtelt a nézőtér a Békéscsabai Napsugár Bábszínházban. A Csíkos csoda címet viselő történet főszereplői két manó, akik egy órában laknak. Ismerkednek, játszanak, mindent kipróbálnak, mindenre felmásznak. Néha persze össze is vesznek. De játszani és felfedezni együtt jó igazán! Így lehet csíkokból autó, házikó, csúszda és még annyi minden más! A darabot Csortán Zsóka rendezte, aki a mesében az egyik manót is alakítja, játéktársa Gyarmati Éva. Zeneileg közreműködött Lovas Gábor, a díszletet L. Deák Réka tervezte. 

Az előadás után a bábszínház művészei egy közös interaktív játékra hívták a gyerekeket. Sőt, a kicsik még a díszletet is kipróbálhatták. 

 

Galéria

További programok »

Kultúra

Az erődépítészet állt a határmenti múzeumi konferencia középpontjában

„A csabai kastély kutatása. Elődök és erődök – közös hullámhosszon” címmel rendezte meg a Munkácsy Mihály Múzeum a VII. Magyar-Román Határmenti Konferenciát, hétfőn. A tanácskozáson az egykori csabai kastély elhelyezkedésének meghatározása céljából végzett kutatások eredményeit is ismertették.
17:48
FEL