Csapatfotózáson vettek részt a Békéscsaba 1912 Előre játékosai

2022. január 27. 08:23 | Hidvégi Dávid

Megtartotta szokásos év eleji csapatfotózását a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapata. Az együttes az NB II 13. helyéről várja a vasárnapi bajnoki folytatást.

Szerdán a Kórház utcai stadion center pályájának közepére sorakoztak fel a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgói. A játékosokat, a szakmai stábot és az egyesület vezetőit az őszi és a tavaszi szezon kezdetekor mindig közös fotóra invitálja a klub.

– Ezek mindig jó hangulatban zajlanak, hiszen egymást ugratjuk. Többen ilyenkor fodrászhoz mennek, akik erre jobban figyelnek. Most is jó hangulatban történt – emelte ki az egyik középpályás, Király Patrik.

A csapat az elkészült fényképet a hivatalos oldalain, nyomtatott kiadványaiban és naptárjain használja.

– Szerintem a csapatfotózás  minden klub életében nagyon fontos pillanat, hiszen ez határozza meg az egész évet. Nagyon fontos a tradíció, korábban is ezt vallottam. A fotózásnak fontos szerepe van, hiszen ezek a képek jutnak el a szurkolókhoz is. A mai nap is úgy éreztem, hogy jó hangulat volt, nagyon fontos a klub életében az identitás és az összetartás, az, hogy csapatként vegyünk részt sok helyen – fogalmazott Schindler Szabolcs, vezetőedző.

Az Előrének már csak néhány napja van hátra a téli felkészülésből, ugyanis vasárnap az NB II-ben 7. helyen álló Dorogot fogadja hazai pályán. A csapat a 13. helyről várja az idény folytatását.

További programok »

FEL