Családi napot rendeztek Mezőmegyeren

2021. július 24. 19:01 | Gyemendi Réka

Családi napot rendeztek Mezőmegyeren, a Mezőmegyeri Művelődési Házban. A szervezők gyermekműsorral, játszóházzal és robotika bemutatóval is készültek a kicsiknek és nagyobbaknak.

A rendezvény teljes ideje alatt játszóházzzal és a Mezőmegyeri Kézműves Falu alkotóival, illetve Bartolák Anna festőműhelyével várták a látogatókat. Délután előbb Ujj Anna gyermekműsorát hallgathatták meg kicsik, majd ezután a Robokaland elnevezésű alkotóműhely robotika bemutatójára várták az érdeklődőket. Később a Kacagó Bábszínház Rigócsőr királyfi című bábelőadásával folytatódtak a programok, végül este a Torony Band koncertje zárta a családi napot.

Az Arany János Művelődési Ház szakmai vezetője elmondta: ezen kívül már három alkalommal tartottak családi napot, akkor nagyobb összefogás keretében, most viszont egy pályázat miatt esett a program időpontja a szokásostól eltérően júliusra. 

– Most a művelődési ház átadója az apropója a programnak, hiszen július 8-án nyílt meg a központ, ezért a családi napot ehhez szerettük volna kapcsolni és egy kellemes napot biztosítani a környékbeliek számára. A családi napot általában a Mezőmegyer Sportjáért Egyesülettel közösen szoktuk megszervezni. Ezen az alkalmokon általában többféle sportágbemutató szokott lenni illetve focimeccs, illetve egyéb szórakoztató programok kapcsolódnak szokásosan a rendezvényhez – ismertette Lengyelné Zalai Erika, az Arany János Művelődési Ház szakmai vezetője. 

 

Galéria

 

Az eseményt a TOP-7.1.1-16-H-SZA-2019--00399 azonosítószámú "Aktív közösségek - városrészi fejlesztések Békéscsabán" című projekt részeként rendezték meg.

További programok »

FEL