Csabai Garabonciás Napok: Kovács Ákos diákpolgármester-jelölt

2021. szeptember 22. 15:00 | behir.hu

Október 4-e és 7-e között rendezik meg a 29. Csabai Garabonciás Napokat, ahol a BEG diákpolgármester-jelöltje Kovács Ákos.

A Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium jelöltjének bemutatkozása: 

„Kovács Ákos vagyok, és stábommal, a BEGxpeditionnel egy felejthetetlen világkörüli útra invitálunk téged. Porold le a túracipőd, töltsd fel a fényképezőgéped, és tegyél be egy kis útravalót, másra nem is lesz szükséged!

Csapatunk célja, hogy bemutassuk a világ és hazánk elképesztő csodáit, és hogy felelevenítsük az utazás katartikus élményét, melyet már talán el is felejtettünk az elmúlt másfél, gondterhes évben.

Ám nem csak a nagyvilágra gondolunk, hanem az otthonunkra is, hogy mindig legyen hova hazatérni. Szeretnénk egy ifjúsági kulturális rendezvénysorozatot a városban, új, szabadtéri közösségi tereket okosbútorokkal, melyekhez inspirációt utazásaink adtak, hogy legyen hol találkoznia a csabai fiatalságnak, illetve előremozdítanánk szemetesek, és ivókutak elhelyezését egy élhetőbb és tisztább városért.”

További információk a Garáról a Csabai Garabonciás Napok oldalán olvashatók.

 

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL