Buzássy Béla Emlékverseny 2016

Vasárnap reggeltől gyerekzsivajtól volt hangos az Erzsébethelyi Általános Iskola udvara és sportcsarnoka. 

Vasárnap reggeltől gyerekzsivajtól volt hangos az Erzsébethelyi Általános Iskola udvara és sportcsarnoka. A sok röplabdás palánta a klub által életre hívott Buzássy Béla Emlékversenyen mérte össze erejét.  Ebben az évben a mini korosztály számára rendezett versenyen egy Országos Mini Bajnokság kvalifikációs torna, és egy hagyományos Mini Kupa zajlott. Az OMB küzdelmein négy, míg, a Mini Kupán nyolc együttes mérte össze erejét, vendégként Nyíregyházáról és Debrecenből érkeztek csapatok. Mindkét versenyszámban a BRSE fiataljai álltak fel a dobogó legtetejére, a Mini Kupában ez majdhogynem természetes volt, hiszen hat csabai csapat mellett két nyíregyházi szerepelt. A jó hangulat mellett a szülők által sütött, vagy vásárolt finomságok is emelték a torna színvonalát, így a nap végén mindenki elégedetten, fáradtan, de semmiképpen sem éhesen mehetett haza.

 

Eredmények:

Országos Mini Bajnokság – Kvalifikációs Verseny:

A csapatok körmérkőzése után az alapszakasz végén az 1-2 helyezett csapat játszotta a döntőt, a 3-4. helyezettek pedig a bronzéremért küzdhettek. nem született meglepetés, hiszen a BRSE magabiztos győzelemmel zárta a napot, míg a 3. helyért is megismétlődött az első meccs végeredménye.

 

1.Békéscsabai RSE

2.Nyíregyháza Bem DSE

3.Nyíregyháza Móricz DSE

4.Debrecen Eötvös DSE

 

Különdíjasok:

Jánk Dzsenifer (BRSE)

Rufin Martinez Natalia (Bem)

Kiss Bianka (Móricz)

 

Buzássy Mini Kupa 2016.

Két négyes csoportban körmérkőzések után, keresztjátékok, majd helyosztók jöttek, rengeteg izgalmas csata zajlott egész nap, a végén a legesélyesebbek állhattak fel a dobogó legtetejére.

 

1.BRSE2 yellow

2.BRSE3 Black

3.BRSE1 Pink

4.BRSE4 Blue

5.BRSE5 Red

6.Nyíregyháza Bem

7.Nyíregyháza Móricz

8.BRSE6 Green

 

Különdíjasok:

Niki Iancau (BRSE Yellow)

Vizsnyicai Szofi (BRSE Black)

Radnai Lili (BRSE Pink)

 

Megosztás: