Bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Sarkadon és Vésztőn

2022. január 13. 11:10 | behir.hu

Az egyik férfi ismerősének segített lányokat futtatni, a másik jogosítvány nélkül vezetett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya  január 12-én őrizetbe vett egy sarkadi férfit, mert 2021. február 9. és 2021. május 3. között ismerősének, akit a rendőrök már korábban elfogtak, segítséget nyújtott két szexuális szolgáltatást nyújtó nő kizsákmányolásában. A 46 éves férfit a nyomozók bűnsegédként elkövetett emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – írja a police.hu.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Vésztőn, a Körösladányi utcából szintén szerdán, 16 óra körül egy vésztői férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. Az 50 éves férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt indult eljárás.

További programok »

Kék hírek

Békéscsaba és Gerla közt történt baleset résztvevőjét keresi a rendőrség

Kedden a Békéscsaba és Gerla közötti úton összeütközött két személygépkocsi. Senki nem sérült meg, de az egyik autós a baleset után nem állt meg. A rendőrség kéri őt, hogy a történtek tisztázása érdekében jelentkezzen. Várják azok bejelentését is, akik bármit tudnak az esetről, vagy az ütközésben megsérült autóról.
2022. január 19. 11:11
FEL