Bukszát találtak, de nem adták vissza, inkább elsétáltak a pénzzel

2019. május 28. 18:39 | behir

Földön talált pénztárcából vett ki pénzt két férfi egy presszóban, Vésztőn. Tudták, hogy kié a tárca, mégsem adták vissza a tulajdonosnak. Csak a rendőrök felszólítására vették elő a lopott pénzt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A police.hu azt írja, hogy a két férfi egy presszóban találta meg a pénztárcát április 13-án, Vésztőn. Egyikük meglátta a tárcát a földön és intett a másiknak, hogy vegye fel. Mikor ez megtörtént, az a férfi, aki felvette a pénztárcát, odaadta a társának. Ő kivette belőle a pénzt, a tárcát letette a mellékhelyiségben, a pénz felét pedig odaadta a segítőjének. A tulajdonos nem sokkal később észrevette, hogy elveszítette a pénztárcáját. A két férfi látta, hogy keresi, de nem adták neki vissza. Csak akkor vették elő a lopott pénzt, amikor a presszóba megérkeztek a rendőrök és elszámoltatták őket.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság mindkét vésztői férfi ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait május 27-én továbbította az ügyészségre.

További programok »

FEL