Búcsúzik mindenki Tusi bácsija!

2016. május 2. 15:53 | Laczkó Viktória

Az Előre az NB I-től, Baukó András, azaz Tusi bácsi pedig a csabai klubtól búcsúzott szombat délután. A gyúró, aki jóban-rosszban kitartott az egyesület mellett. 

Mielőtt elkezdődött volna az idei szezon zárómeccse, a Békéscsaba – Debrecen találkozó, a vezetőség a pálya szélén köszöntötte a csapat gyúróját, aki 52 év után vonul nyugdíjba. Kozma János, a klub igazgatósági elnöke búcsúztatta Baukó Andrást, aki a könnyeivel küzdve hallgatta végig a méltató szavakat. A klub saját nevelésű játékosa, Balog Zsolt 23 éve ismeri Tusi bácsit, aki véleménye szerint szívét-lelkét kitette a klubért. Azt is hozzátette, hogy Tusi bácsi - aki a lila-fehér egyesülettel átélte az aranykort, az 1980-1990-es évek kiemelkedő eredményeit, de akkor is ott volt, amikor a sikerek elkerülték a viharsarki csapatot - nyugdíjba vonulása nagy veszteség a klubnak.

Baukó András „Tusi bácsi”, elmondta, hogy ideje nagy részét most már inkább a családjával szeretné tölteni, de nem feledkezik meg a klubról sem, ahol tervei szerint ezután is gyakori vendég lesz.

FEL