BRSE U17: Tornagyőzelemmel zárt az utánpótlás röplabdacsapat

2017. szeptember 2. 12:29 | Papp Ádám Sándor

Augusztus 30-án, meghívásos felkészülési tornát rendezett a Békéscsabai Röplabda SE az U 17-es korosztálynak, melyet nemzetközivé a CSM Lugoj együttese tett.

A román csapaton kívül még a Nyíregyháza és a Gödöllő képviseltette magát az egy napos villámtornán. A délelőtti két mérkőzésen a Lugos a Nyíregyházát, míg a BRSE a Gödöllőt fektette két vállra, egyaránt szettveszteség nélkül. Délután a két vesztes a bronzmérkőzésen már nagyobb csatát vívott, itt a Pest megyeiek örülhettek a végén. A torna döntője aztán egy öt szettes kiélezett ütközetbe torkollott, melyet a kiválóan küzdő viharsarkiak nyertek meg.

Megérdemelt tornagyőzelemnek örülhettek a csabaiak, az alapozás negyedik hetében még fáradtabban mozogtak a lábak, de az látható volt, hogy jó úton jár a csapat.

 

Eredmények:

Nyíregyháza - CSM LUGOJ (ROU) 0-3 (-14,-19,-14)
Békéscsabai Röplabda SE - Penta Gödöllői RC 3-0 (13,9,21)

A 3. helyért:
Penta Gödöllői RC - Nyíregyháza 3-1 (15,19,-24,19)

Az 1. helyért:
Békéscsabai Röplabda SE - CSM Lugoj 3-2 (23,-17,21,-24,7)

Végeredmény:
1. Békéscsabai Röplabda SE
2. CSM Lugoj
3. Penta Gödöllői RC
4. Nyíregyháza

BRSE: Boskó Ágnes, Feld Bettina, Kertész Petra, Rády Boglárka, Török Boglárka, Araczki Gyöngyvér, Szűcs Gréta, Tatár Gréta, Fábián Kata, Veres Cintia, Stollár Szonja, Héri Sára, Sebestyén Flóra, Sinka Dalma. Edző: Nagy Attila

-Az elején járunk még a munkának, volt hiba bőven a játékunkban, azonban a mentalitással, a küzdeni tudással elégedettek lehettünk a mai napon. Az új játékosok kezdenek szépen beilleszkedni, ismerkedni a játékrendszerünkkel. Hasznos torna volt, a döntő pedig kifejezetten élvezetes mérkőzésre sikeredett - emelte ki Nagy Attila, az U-17-es korosztály edzője.

Forrás: brse hivatalos facebook oldala

További programok »

Békéscsaba

FEL