BRSE: Hibátlan alapszakasz

Budaörsön is nyertek a csabai lányok

Budaörsön zárta a bajnokság alapszakaszát a BRSE együttese! A csabai röplabdás lányok nem hibáztak az utolsó körben sem és 3-0-ás sikerükkel 100 százalékos teljesítménnyel zárták a hazai küzdelemsorozat első részét.

Budaörsi DSE – Linamar-Békéscsabai Röplabda SE 0:3 (-18, -15, -20)
Békéscsaba: Tálas 2, Glemboczki 8, Matic 10, Soós 11, Clement 6, Nazarenko 10. Csere: Molcsányi (liberó), Ludmán 4, Petrenkó 3. Edző: Sasa Nedeljkovic

Sasa Nedeljkovic már a keddi CEV Kupa mérkőzésre is gondolt, Szakmáry Gréta, Irina Smirnova és Sarah Clement ezúttal pihent, a kezdőben Anna Nazarenko, valamint a fiatal Glemboczki Zóra is helyet kapott. A csabaiak a szokatlan felállás ellenére sem jöttek zavarba és magabiztosan hozták az első két szettet. A legszorosabb küzdelmet a harmadik játszma hozta, a tabella 9. helyén álló budaörsiek 18-17-re még vezettek, de a hajrában újra erősített a címvédő. Soós Nikiék 25-20 arányban nyerték ezt a felvonást és 3-0-val lezárták az összecsapást.

A csabai gárda ezzel a győzelemmel 100 százalékos mérleggel zárta a bajnoki alapszakaszt, melynek utolsó mérkőzésén a lehetőséget kapó fiatalok is bizonyították, hogy lehet számítani rájuk. 

Sasa Nedeljkovic: Jó hozzáállással nyertük meg a találkozót, örülök az alapszakasz győzelemnek. Készülünk a keddi CEV Kupa mérkőzésre, várunk szeretettel mindenkit.

Megosztás:

Címke: , , ,