Bronzérmekkel tértek haza a csabai tornászok a csapat OB-ről

2020. október 26. 11:30 | behir

Több, mint egy év elteltével ismét Országos Csapatbajnokságot rendeztek Budapesten, ahol a csabai tornászok szépen szerepeltek.

A Torna Club Békéscsaba tornászai ismét dobogóra álhattak szombaton, a Budapesten megrendezett Országos Csapatbajnokságon – adta hírül a klub. A versenyt nehezítette, hogy az elmúlt időszakban a koronavírus miatt rengeteg esemény maradt el. A klub elnöke, Fóri Márta szerint nagyon szép eredményt értek el a lányok. 

– Sok-sok idő, több mint 1 év elteltével és sok verseny kihagyásával szerepeltek a lányaink. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen a versenyen sokan vettek részt és ennyi kihagyás után is helyt tudtak állni – nyilatkozta az elnök.

A klub versenyzői haladó és serdülő korcsoportban, csapatban egyaránt felállhattak a dobogó harmadik fokára. Matus Zonga Imola a haladó korcsoportban, egyéni összetettben a 6. helyezést érte el, Abdullah Darya Rebaz a serdülő korcsoportban a 3. helyezést érte el.

A tornászokat Mitykó Bianka Szabina és Vastag Levente készítette fel.

 

További programok »

Sport

Óriási bravúr! Az Előre NKSE idegenben győzte le az El-ben szereplő Siófokot

A 6. helyezett Siófok otthonában folytatta a női kézilabda NB I küzdelmeit a 12 fordulót követően utolsó előtti pozíciót elfoglaló Békéscsabai Előre NKSE kedden. A viharsarki együttes óriásit ment, hiszen a Mosonmagyaróvár ellen aratott siker után, immáron másodjára győzött le egy Európa-ligában szereplő együttest, ráadásul ez volt az első idegenbeli diadala ebben az első osztályú szezonban.
2023. január 31. 20:09
FEL