Bronzérmekkel tértek haza a csabai tornászok a csapat OB-ről

2020. október 26. 11:30 | behir

Több, mint egy év elteltével ismét Országos Csapatbajnokságot rendeztek Budapesten, ahol a csabai tornászok szépen szerepeltek.

A Torna Club Békéscsaba tornászai ismét dobogóra álhattak szombaton, a Budapesten megrendezett Országos Csapatbajnokságon – adta hírül a klub. A versenyt nehezítette, hogy az elmúlt időszakban a koronavírus miatt rengeteg esemény maradt el. A klub elnöke, Fóri Márta szerint nagyon szép eredményt értek el a lányok. 

– Sok-sok idő, több mint 1 év elteltével és sok verseny kihagyásával szerepeltek a lányaink. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen a versenyen sokan vettek részt és ennyi kihagyás után is helyt tudtak állni – nyilatkozta az elnök.

A klub versenyzői haladó és serdülő korcsoportban, csapatban egyaránt felállhattak a dobogó harmadik fokára. Matus Zonga Imola a haladó korcsoportban, egyéni összetettben a 6. helyezést érte el, Abdullah Darya Rebaz a serdülő korcsoportban a 3. helyezést érte el.

A tornászokat Mitykó Bianka Szabina és Vastag Levente készítette fel.

 

További programok »

Sport

Labdarúgás: A Kozármisleny otthonában is kikapott a Békéscsaba

Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a férfi labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre szerda este. A lilák a 18. helyezett Kozármisleny otthonában léptek pályára, ahol a hazai csapat 1:0-s győzelmével ért véget a találkozó.
2022. október 5. 21:52
FEL