Boraqua Kupa: csabai győzelemmel indult a nemzetközi felkészülési torna

2019. szeptember 28. 09:05 | behir

Szép számú nézőközönség előtt, jó hangulatú, változatos mérkőzésen mutatkozott be hazai pályán csapatunk a Boraqua Kupa nyitónapján.

Vasja Samec Lipicer együttese csapatként küzdve, helyenként jó játékkal mutatkozott be a csabai publikumnak. A román pontvadászat döntőjébe vágyó, nemzetközileg is magasan jegyzett játékosokkal megerősített CSM Targoviste elleni összecsapás hullámzó játékot hozott, de a felkészülés ezen periódusában ez még teljesen természetes.

Optimizmusra ad okot, hogy a BRSE nem ismert elveszett labdát, több alkalommal is jelentős hátrányból kapaszkodtak vissza Molcsányi Ritáék.

Az együttes legközelebb vasárnap lép pályára 16 órától a Jászberény csapata ellen.

Vasja Samec Lipicer: Első alkalommal játszottunk hazai pályán mérkőzés körülmények között, jó volt átérezni ezt a légkört. Csapatunk nem volt teljes, ennek ellenére helyenként már viszontláttam azokat az elemeket, melyeket az edzéseken gyakorlunk. Játékunk még hullámzó volt, de ilyenkor még természetes és ne feledjük, hogy egy jó csapat volt az ellenfél.

Dragan Nesic : Először is szeretnék gratulálni a BRSE együttesének, amely kiváló teljesítményt nyújtott. Holnap reggel az meccs kielemzése után többet tudnék mondani, hogy hol hibáztunk. A felkészülés ebben a szakaszában kevésbé számít az eredményt, össze kell érnie a csapatnak.

Békéscsabai Röplabda SE - CSM Targoviste 3:2 (-24, 16, -26, 20, 12)

Boraqua Kupa - Nemzetközi Felkészülési Torna. Békéscsaba, 700 néző. Vezette: Dunszt, Nagy L.

Békéscsaba: Evans 5, Glemboczki 16, Klaric 23, Dapic 23, Bodnár 9, Pekárik 16. Csere: Molcsányi (liberó) , Fábián 1, Sebestyén.

Targoviste: Van de Vyver, Trica 15, Starcevic 11, Litovchenko 11, Sredic 9, Prokopic 16. Csere: Vukomanovic, Pamfil (liberók) , Buterez 6, Calota 3, Balae 2.

Forrás: BRSE

FEL