Biztonságos közlekedés gyermekszemmel: Több békési óvodás a díjazottak között

2019. május 3. 09:02 | behir

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatot, melynek legjobb megyei rajzaiból május 14-én nyílik majd kiállítás a megyeszékhelyen, a Csaba Center aulájában.

Az idei kiírásra Békés megyéből 142 oktatási-nevelési intézményből összesen 3256 rajz futott be, melyek közül szakértő zsűri válogatta ki a legmegfelelőbbeket. A Békési Kistérségi Óvoda a hagyományoknak megfelelően idén is bekapcsolódott a pályázatba - írja a békési önkormányzat közleménye.

A jelentkezők közül többen is kapnak díjazást. Az óvodások kategóriájában második helyezést szerzett Balog Kitti, felkészítői: Bagolyné Szűcs Andrea és Gyaraki Lívia. Harmadik díjas Balog Luca, aki Polgári Ferencné és Sávoltné Kelemen Tímea növendéke. Ötödik helyezett Kukár Csenge, akit Bagolyné Szűcs Andrea készített fel. Karácson Sanel, Laukó Balázs, Balikó Donát és Kiss Adrienn különdíjat vehet át. Ők Polgári Ferencné és Sávoltné Kelemen Tímea óvodásai. Az összes megnevezett békési díjazott gyermek a Fürkész Központi Óvoda növendéke.

 

További programok »

Itthon

Nehezen bizonyítható a mobiltelefon-használat az autóban

Nehezen bizonyítható, ha a balesetet okozó sofőr vezetés közben mobilozott, illetve ha bármi mással foglalkozott, ami elvonta a figyelmét - mondta Szatmári-Margitai Gergely jogi szakértő pénteken az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.
2019. november 22. 18:23
FEL