BioRitmus Fesztivál - FELHÍVÁS

Egy különleges fesztivál szerveződik, a megvalósuláshoz azonban aktív közreműködőket keresnek a szervezők.

 2019. szeptember 08-án (vasárnap) csabai civil szervezetek és öntevékeny csoportok közreműködésével a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület egész napos családbarát rendezvényt szervez, ahol a helyi közösségi kezdeményezéseknek kíván bemutatkozási lehetőséget adni és kapcsolati hálók létrejöttét segíteni.

A délelőtt 10 órától este 8-ig tartó egész napos rendezvényre interaktív civil együttléttel, DIY programokkal, helyi termelői vásárral, gyermekprogramokkal, játszóházzal, környezettudatos programokkal készülnek a szervezők.

Terveznek csoportos és interaktív beszélgetéseket az egészségtudatosság és tudatos gyermeknevelés témakörökben is.


Ennek megvalósulásához olyan szervezetek/közösségek/egyének jelentkezését várják, akinek fontos a környezetvédelem és környezettudatosság, az egészséges életmód, a ének, a zene, a tánc, a művészet, a gasztronómia, perfomansz, sport…és bármi ami értéket képvisel.

"Egy olyan fesztivált álmodtunk meg,
ahol helye van a cselekvéseknek.
amely közösségi ünnep lehet,
ahol a fesztivál - jó érzéseket és felemelő együttlétet jelent.

Egy regisztrációs lappal tud minden olyan öntevékeny közösség jelentkezni, aki a rendezvényen részt kíván venni és be szeretne mutatkozni, ott interaktív programot és/vagy élményprogramot kíván megvalósítani."

A részvétel azonban regisztrációhoz kötött, melynek határideje: 2019. augusztus 16. péntek.

Regisztrációs link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuJbbcnZ28eBzQT0G72Ek8CJeKPSfb_zQsAE10Nsnsvpirsw/viewform

További programok »

Békéscsaba

A Catlanis a cicák ivartalanításának fontosságára is felhívja a figyelmet

Egyre több a kidobott, elkóborolt cica az utcákon. A szakemberek az ivartalanítás fontosságára hívják fel a kisállattartók figyelmét, hiszen ezzel megelőzhető a túlszaporulat. Naponta 10-50 hívást kapnak a Catlantis Macskamentő Egyesületben. Duna Anikó, az egyesület titkára 22 évvel ezelőtt mentette meg az első cicáját. A szervezetet azért jegyeztették be, hogy hivatalosan tudják végezni a macskamentést.
2020. augusztus 9. 18:29
FEL